Συμβουλές για Ομοιόμορφο Μαύρισμα

Συμβουλές για Ομοιόμορφο Μαύρισμα

Το καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, ξεκούραση και χαλαρωτικές στιγμές! Είναι όμως και κάτι που όλοι θέλουμε να έχουμε ως ενθύμιο όταν τελειώσει, ένα όμορφο μαύρισμα! Σας παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να το πετύχετε πιο εύκολα: Φροντίζουμε να φοράμε πάντοτε το αντηλιακό μας τουλάχιστον 5 λεπτά πριν εκτεθούμε στον ήλιο! Έπειτα το ανανεώνουμε ανά τακτά χρονικά […]

Πράσινο σαπούνι το ενυδατικό

Πράσινο σαπούνι το ενυδατικό

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή πολλών, είναι όμως και η αγαπημένη εποχή για το δέρμα σας; Η έκθεση στον ήλιο, η εφίδρωση αλλά και η αφυδάτωση λόγω υψηλής θερμοκρασίας, επηρεάζουν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να αλλάζει, υφή, να εμφανίζει σημάδια και ρυτίδες. Κι ενώ χιλιάδες καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα υπόσχονται λύσεις, εμείς εμπιστευόμαστε την […]

Προσωπική νότα στον γάμο σας με τα σαπούνια Thraco

Προσωπική νότα στον γάμο σας με τα σαπούνια Thraco

Σφραγίστε την ανάμνηση, χαρίζοντας στους καλεσμένους σας εξατομικευμένα σαπούνια Thraco. Διαλέγετε το άρωμα που σας αντιπροσωπεύει και δημιουργείτε μαζί μας το περιτύλιγμα, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί.

Η “χρυσή” εποχή του καπνού στην Ξάνθη

Η “χρυσή” εποχή του καπνού στη Ξάνθη

Καμία άλλη πόλη στην Ελλάδα δεν συνέδεσε τόσο πολύ το όνομα της, με την περίοδο της άνθησης του καπνού όσο η Ξάνθη μας. Η δυναμική τόσο του εμπορίου όσο και της ποιότητας του καπνού έδωσαν στην πόλη μια νέα πνοή και αίγλη για τα δεδομένα εκείνης της εποχής.

Σαπούνι με ελαιόλαδο, το εκλεκτό

Σαπούνι με ελαιόλαδο, το εκλεκτό

Το σαπούνι ελαιολάδου, ένα προϊόν αγνό από την φύση του, αποτελεί πυρήνα της κεντρικής μας φιλοσοφίας όσον αφορά τα χειροποίητα σαπούνια και την υψηλή ποιότητα που θέλουμε πάντα να προσφέρουμε.